6 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
2/3 pss kuivaiivaa
1 tl suolaa
80g maustamatonta tuorejuustoa
80h pehmeää margariinia
1 dl juustoraastetta
2 dl maitoa

(seesaminsiemeniä, juustoraastetta, voisulaa)


Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää tuorejuusto ja margariini, sitten myös juustoraaste.
Kaada joukkoon reilusti kädenlämpöinen (+42) maitoa ja alusta tasaiseksi.
Peitä liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä.

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen osa ympyräksi ja jaa kahdeksaan sektoriin. Laita kuhunkin vielä leveään päätyyn juustoraastetta ja rullaa sarviksi. Voitele vedellä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 220 asteessa noin 10 minuuttia.

Voitele tuoreet ja kuumat sarvet vioelä ohuelti voisulalla.