1255852339_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana on 7 munan kakkupohja. Täye on suklainen, kostutus on laihalla maitokahvilla.

 Täyte: 3/4 levyä Pandan tummaa suklaata & 3/4 Pandan Peach-Passion suklaata sulatetaan mikrossa. Kermaa vatkataan reilu 3 dl löysäksi vaahdoksi. Keitä kattilassa noin 1/2-3/4 dl Helmi Kahvilikööristä "pimpelipomit" pois ja liota sinne vedessä pehmennetyt 2 liivatelehteä. Kaada liivateseos sulatetun suklaan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa suklaa-liivatemassa kermavaahdon joukkoon.

Täytä kakku, anna asettua esim yön yli, niin maut tasaantuvat. Päällystä kreemillä (250g margariinia, 500g tomusokeria, loraus kahvia, vaniljasokeria -> määrä ei kulu kokonaan, pienennä siis suhteita) ja kauli päälle vaahtokarkkimassa.

1255852086_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällaisena kakku matkasi noin 180 km matkan ristiäisiin autossamme ja pysyi kylmänä :) Kiitos rakennusaikaisten styrox-palojen, joista sai kyhättyä pienen kylmätilan :)