Lohikakku: Pågenin JättiRanska-paahtispaloista kasattu voikkarikakku. Kostutus sitruunavesi, täyteet "munavoi" (keitetty kananmuna, ruohosipulituorejuusto, raejuusto, creme fraiche, suola, pippuri) sekä lohitäyte (lämminsavulohi, kermaviili, tillisilppu, punasipuli, smetana, sitruunamehu). Päällinen kylmäsavulohi-tuorejuustoa, smetanaa ja tilkka kermaa. Päällä graavilohi, sipuli, paprika, lämminsavulohi ja herneenversoja.

Lihakakku: Täytteet palvikinkkutäyte (palvikinkku, kermaviili, punainen paparika) ja maksapasteijatäyte (maksapasteija, punasipuli, kermaviili, creme fraiche, majoneesi). Päällä pippurimetukkaa, tavallista metukkaa, sipuli ja tomaatti. Reunalla oreganon lehtiä.