Filotaikinaa oli vielä jäljellä, joten paistoin muffinipellillä filokupposia.

Näissä on kussakin kaksi sulanutta, voilla voideltua fillolevyä päällekäin. Taikinat leikataan sopivan kokoisiksi ruuduiksi ja laitetaan oljyttyihin muffinipellin koloihin. Paistetaan 175 asteessa kauniiksi ja rapeiksi, noin 10 minuuttia.

Seuraavalla kerralla laitan levyjä ainakin kolme tai neljä päällekkäin, niin saa enemmän suutuntumaa.

Täytteenä on hienonnettua lämminsavulohta, lämminsavulohi-tuorejuustoa, creme fraichea, loraus kermaa ja silputtua punasipulia sekä tuoretta mustapippurirouhetta ja tarpeen mukaan suolaa. Päällä muutama kapris sekä herneenversoja. Kupit kannattaa täyttää tarjoilupäivänä, mutta valmiiksi paistettuja taikinakuppeja voi säilyttää pakastimessa noin kuukauden ajan.