1246120296_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anopin 6-kymppisiä vietettiin lauantaina (( onnea vielä )). Tällä kerralla tein tähän kakkuun marjamoussen sisälle ja voikreemistä pinnat.

Koska olen melko suurpiirteinen leipuri, määrät ovat "sinne päin". MOUSSE: PakasTemarjoja sulatin suuren 24h soppalautasen verran. Sulaneet marjat paseerasin ja syntyneeseen melbaan lisäsin 7 liotettua liivatetta. Kermaa vatkasin reilun 6 dl ja kääntelin vaahdon liivateseoksen joukkoon.

Kakku on leikattu neljään osaan, joten täytteet on jaettu kolmeen väliin. Kakkupohjassa on 9 munaa. Kostutuksessa vaniljamaito.

Pursotukset ovat KREEMIÄ:  noin 250 g margariinia, hiukan alle 1 paketti tomusokeria, vaniljasokeria ja pari rkl nestettä.