POHJA:
...
3,6dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
125g pehmeää voita kuutioina
1,25dl sokeria
2 keltuaista
2 tl Lemon curdia (tai raastettu sitruunankuori)

Sekoita ensin kuivat aineet, lisää voi ja sekoita muruiksi, lisää kaikki muut aineet, sekoita taikinaksi. Painele vuokaan (21cm) ja paista 165 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes saa kauniisti väriä.

TÄYTE:
2 valkuaista
1,25dl sokeria
2 tl Maizenaa
4 dl punaherukoita

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi kuivassa kulhossa, valuta joukkoon sokeri ja Maizena. Vatkaa noin 5 minuuttia. Nostele joukkoon tuoreet punaherukat.
Kaada esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä ainakin 10 minuuttia, jotta marenkipinta saa hiukan väriä.
Anna jäähtyä kokonaan ennen tarjoilua.