1295529496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä juustokakkuversiossa kokeilin pohjaksi piiraspohjaa, jota käytän esim omenarahkatortussa (100g margariinia, 3/4 dl sokeria, 1 kananmuna, 3 dl jauhoja). Esipaistoin pohjaa muutaman minuutin ennen täytteen laittoa 175 asteessa.

Täytteessä on 3prk maustamatonta tuorejuustoa (600g), 150g valkosuklaata, 4 kananmunaa, sitruunankuorta raastettuna ja ½ sitruunan mehu.

Paisto täytteet lisäämisen jälkeen 175 asteessa noin 35 minuuttia. Saa jäädä höllyväksi keskeltä, sillä asettuu kyllä jäähtyessään.

Pohja on keksimäinen ja kova, mutta maukas.

1295434442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e