1304144083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1304144103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mango-papaijakakkua syötiin pääsiäisruokailun jälkiruokana. Papaija toi makuun mukavasti makeutta.

Pohjassa on reilu 200g digestivejä ja noin 80g margariinia. (murenna keksit hienoksi, lisää sulatettu rasva ja painele irtopohja- tai reunavuokaan)

Valkoisessa juustotäytteessä noin 3,5-4 dl kermaa vaahdotettuna, 200g maustamatonta ruorejuustoa, tomusokeria ja sokeria oman maun mukaan, vaniljasokeria, papaijasäilykepurkin lientä loraus, 2-3 rkl Lemon Curdia ja 5 liivatelehteä.

Osa täytteestä on suoraan pohjan päällä, sitten n 3/4 purkillinen papaijaa sokeriliemessä on pilkottu pieniksi kuutioksi väliin ja päälle loppu täyte. Loput papaijat soseutetaan, samoin purkillinen säilykemangoa. Hedelmäsoseet jähmetetään täytteen päälle maukkaaksi kerrokseksi sulattamalla tilkkaan kuumaa säilykepurkin sokerilientä kaksi liivatelehteä ja kaatamalla sula liivate ohuena nauhana reippasti sekoittaen soseen joukkoon. Sose kaadetaan täytteen päälle.

Anna kakun tekeytyä rauhassa seuraavaan päivään.

Tällaisten kakkujen kanssa voi käyttää reunoilla reunakalvoa, joka estää täytettä hyytymästä vuokan reunaan kiinni.

1295434442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e