Tämä ohje on suoraan perusmuffinien ohje Semperin sivuilta. Näissä muffareissa on tosin osa jauhoista korvattu kaakaojauheella ja lisäksi taikinassa on rouhittua suklaata.
Päällä on tummaa suklaata ja valkosuklaaraitoja.
125 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
4 1/2 dl Semper Hienoa luontaisesti gluteenitonta tai gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl maitoa
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Jaa taikina paperimuotteihin ja paista 225 ºC:ssa n. 10 min.
* sulata tummaa suklaata mikrossa n 30 sek kerrallaan. Lisää tippa öljyä (pitää juoksevana kauemmin) ja dippaa hiukan jäähtyneiden muffinien päällinen suklaaseen. Sulata valkosuklaa ja piirrä sillä raitoja hiukan jähmetyneen tumman suklaan päälle.
Kommentit