1272436051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

AINEET POHJAAN (60 kpl)

500g voita

18dl vehnäjauhoja

3 pss kuivahiivaa

3 tl suolaa

7 dl vettä

* Nypi keskenään pehmeä margariini, jauhot, suola ja kuivahiiva muruseokseksi. Lisää neste ja sekoita tasaiseksi. Anna kohota liinan alla reilusti.

* Pyorittele taikinasta n 60 palloa ja anna kohota. Paina lasin pohjalla kohonneeseen taikinapalloon syvennys täytteille.

* Voitele pohjan reunus kananmunalla ja täytä haluamallasi tavalla.

* Näissä täytteenä tomaattimurska, mozzarellaraaste, kirsikkatomaatit, mozzarella & basilika.

* Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Nämä säilyvät loistavasti seuraavaankin päivään, vaikka vappuaamun brunssille hyvä eväs :)