AINEET POHJAAN (60 kpl)
500g voita
18dl vehnäjauhoja
3 pss kuivahiivaa
3 tl suolaa
7 dl vettä
* Nypi keskenään pehmeä margariini, jauhot, suola ja kuivahiiva muruseokseksi. Lisää neste ja sekoita tasaiseksi. Anna kohota liinan alla reilusti.
* Pyorittele taikinasta n 60 palloa ja anna kohota. Paina lasin pohjalla kohonneeseen taikinapalloon syvennys täytteille.
* Voitele pohjan reunus kananmunalla ja täytä haluamallasi tavalla.
* Näissä täytteenä tomaattimurska, mozzarellaraaste, kirsikkatomaatit, mozzarella & basilika.
* Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
Nämä säilyvät loistavasti seuraavaankin päivään, vaikka vappuaamun brunssille hyvä eväs :)
Kommentit