1262168402_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvaa ei näköjään valmiista purkista tullut otettua, ainoastaan mausteliemestä... :O

Sillifileitä oli kaksi kappaletta ja  minulle ominaiseen tapaan irrottelin kaikki ruodot, jotka sormenpäillä sain kosketettua. Lisäksi 0,5 appelsiini viipaleina ja punasipulia ohuina renkaina.

Mausteliemi:

1,5dl vettä

1dl sokeria

1 laakerinlehti

1 tähtianis

1 kanelitanko

7 neilikkaa ja mustapippuria

0.5dl etikkaa

* kiehauta kattilassa kaikki aineet, paitsi etikka -se lisätään vasta kiehautuksen jälkeen.

* anna liemen jäähtyä rauhassa ja makujen mausteista irrota. Poista tähtianis ja kanelitanko.

* Laita lasipurkkiin kerroksittain suikaloituja sillifileitä, aplaria, sipulia ja kaada päälle mausteliemi. Anna marinoitua jääkaapissa pari vuorokautta.