Kuvaa ei näköjään valmiista purkista tullut otettua, ainoastaan mausteliemestä... :O
Sillifileitä oli kaksi kappaletta ja minulle ominaiseen tapaan irrottelin kaikki ruodot, jotka sormenpäillä sain kosketettua. Lisäksi 0,5 appelsiini viipaleina ja punasipulia ohuina renkaina.
Mausteliemi:
1,5dl vettä
1dl sokeria
1 laakerinlehti
1 tähtianis
1 kanelitanko
7 neilikkaa ja mustapippuria
0.5dl etikkaa
* kiehauta kattilassa kaikki aineet, paitsi etikka -se lisätään vasta kiehautuksen jälkeen.
* anna liemen jäähtyä rauhassa ja makujen mausteista irrota. Poista tähtianis ja kanelitanko.
* Laita lasipurkkiin kerroksittain suikaloituja sillifileitä, aplaria, sipulia ja kaada päälle mausteliemi. Anna marinoitua jääkaapissa pari vuorokautta.
Kommentit