Jos aika on kortilla, niin tässä tosi maistuvainen ja nopea piirakka Kiitos Ripsukka ;)

879912.jpg

1 kkp munia

1 kkp sokeria

1 kkp vehnäjauhoja

1 kkp sulaa margarinia

1 tl leivinjauhetta

* Laita kakkuvuoan pohjalle ja reunoille leivinpaperi. Lohko omenat paperin päälle ja ripottele päälle kanelia ja sokeria maun mukaan.

* Sekoita lusikalla kaikki taikinan aineet keskenään, älä vatkaa. Kaada taikina omppujen päälle ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes on kypsää.

* Kumoa kakku tarjoilulautaselle eli keikauta omenapuoli ylöspäin.

* Kuvan versiossa omenalohkojen tilalla oli omenasosetta ja taikinassa oli murskattuja Daim-paloja. Ja lautasen reunalla tietty vaniljalla maustettua kermavaahtoa :)