661292.jpg

Tämä nyt ei ole suoranaisesti mikään perinteinen kreikkalainen ruoka, vaan oma pikainen sutaisuni tänään grillatun lihan ja uusien perunoiden kumppaniksi.

Vihreää, punaista ja keltaista paprikaa
Sipulia
Tomaattia
Öljyä
Valkosipulin kynsi
Persiljaa ja basilikaa

Laitoin kulhoon lorauksen öljyä, hakkasin joukkoon valkosipulin kynnen ja ripsautin päälle suolat.

Grillasin hetken öljyttyjä paprikoita pelkäsrään grillissä, jotta niihin tuli hiukan tummaa reunaa ja enemmän makua. Sillä aikaa lohkoin tomaatit ja sipulit paloiksi kulhoon samaan mausteöljyyn, jossa jo paprikat olivat käyneet. Pyörytin niihin öljystä maut ja kaadoin keoksi foliopaperin päälle. Hain grillistä paprikat ja nakkasin ne samaan kasaan. Päälle revin runsaasti persiljaa ja tuoretta basilikaa ja murustelin reilun palasen fetajuustoa.

Päälle laitoin toisen folioarkin ja rullasi reunat tiiviisti kiinni. Koko nyytin laitoin grilliin lihojen kanssa hautumaan.

Oli hyvä lisuke! :)