1254118450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ristiäisiin tehty lihaisa voileipäkakku, tarjottimen kokoinen. Kakussa on isoja paahtoleipäsiivuja 4x3 jokaisessa kerroksessa ja keroksia on viisi. Kaikkiaan leipäviipaleiden menekki siis noin 60 viipaletta. Kakku on noin 40 hengen kakku reilusti laskettuna.

KOSTUTUS: Laimeaa lihalientä. Voileipäkakun kostutus on makuasia, joku kostuttaa maidolla, joku liha- tai kasvisliemellä. Itse lasken kostukkeen määrän siten, että pehmeään leipään noin 1 rkl/viipale, ei-niin-tuoreeseen leipään noin 1,5 rkl kostuketta/viipale.

TÄYTTEET: Tässä kakussa oli täytteinä 1. ja 3. välissä maksapasteijaa, punaista pestoa, majoneesia, kurkkupikkelsiä, tuorejuustoa ja 2. ja 4. välissä vihreää pestoa, reilusti saunapalvikinkkua kuutioina, smetanaa, paprikaa kuutioina sekä tomaatti-basilikatuorejuustoa.

KUORRUTUS: Sekoitus maustettuja tuorejuustoja ja creme fraichea, hiukan kermaa notkistamassa. Päällä grillihärkää siivuina, rypäleitä, sipulia, salaattia yms.

1254118655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e