BAILEYS MOUSSE
3 dl kermaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatelehteä
2 Geisha-patukkaa
noin 1dl Baileys likööriä
* Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto. Sulata Geishat ja liota 
liivatteet kuumaan Baileysiin. Yhdistä liivate-Baileysseos ja sula suklaa 
ja anna jäähtyä välillä harukalla sekoittaen. Yhdistä massat 
huolellisesti vatkaten.
* riittää 5 munan kakkuun kahteen väliin
PÄTKISMOUSSE
1,5 pss Pätkis Mini Bites paloja
3 dl kermaa
2 liivatetta
tomusokeria, vaniljasokeria
loraus esim kahvia
* Sulata suklaat ja lisää suklaaseen kahvitilkkaan liotetut pehmenneet 
liivatelehdet. Anna hiukan jäähtyä. Vatkaa kerma ja mausta, lisää
jäähtynyt suklaa-liivatemassa hyvin vatkaten. Jos on vielä Pätkiksiä 
jäljellä, pilko ne ja lisää paloja joukkoon sattumiksi.
MARJAMOUSSE
5-6 dl pakastemarjoja
sokeria / tomusokeria
6 dl kermaa
7 liivatetta
* Sulata marjat ja paseeraa ne. Liota pehmeät liivatteet tilkkaan 
marjamehua ja lisää seos marjamelman joukkoon. Kääntele joukkoon 
vatkattu ja makeutettu kermavaahto.
CARAMEL-MOUSSE
2 kananmunaa
0.5dl sokeria
1 prk vispiä /2,5dl kermaa
2dl Caramel-kastikepurkki
5 liivatetta
* Vaahdota munat ja sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä nämä 
kaksi vaahtoa ja lisää joukkoon varovasti käännelleen liotetut liivatteet 
sekä Caramel-kastike.
APPELSIINI-VALKOSUKLAAMOUSSE
2 prk Vispiä
hiukan alle 2 levyä Pandan valkosuklaata
2 appelsiinin hedelmäliha
200g tuorejuustoa
* Sulata suklaa mikrossa (30 sekuntia kerrallaan, sekoita aina välillä) 
ja anna jäähtyä hiukan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuori appelsiini ja 
leikkaa irti hedelmäliha (älä ota lohkojen "nahkaa" mukaan). 
Purista mehu talteen kakun kostutusta varten. 
Lisää kermaan tuorejuusto ja hedelmäliha sekä jäähtynyt suklaa.
VADELMAMOUSSE (9-10 munan kakkuun)
12 liivatetta
4 dl kermaa
2 dl ranskankermaa
2 prk maustamatonta tuorejuustoa
3 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
700g vadelmaa soseena
* Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto ja ranskankerma, mausta. Lisää 
vadelmasose ja nesteeseen liotetut liivatteet.
VADELMAMOUSSE (4 munan kakkuun kahteen väliin / isoon kakkuun 1 väliin)
2 Vispiä
0.5 prk rahkaa
1 dl ranskankermaa
200g tuorejuustoa
2 dl sokeria
300g vadelmaa
6 liivatetta
* Vaahdota kerma, lisää muut, paitsi liivate. Liota liivatteet nestetilkkaan 
ohjeen mukaan ja lisää nauhana muuhun massaan.
LIME-VALKOSUKLAAMOUSSE (4 munan kakkuun 2 väliin, isoon 1 väliin)
2 kananmunaa
0.5 dl sokeria
2,5 dl Vispiä
2 levyä Lemon-Lime valkosuklaata (Fazer)
2 rkl Lemon Curdia
5 liivatetta
* Vaahdota munat ja sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sulata suklaat. 
Yhdistä keskenään, munasokerivaahto, sula suklaa sekä Lemon Curd. 
Nostele joukkoon kerma ja lisää lopuksi liotetut liivatteet.