Broilerkakku

Kakku on kasattu paahtoleipäviipaleista, sekä vehnäpaahtiksesta että rouheisesta paahtoleivästä. Suurista viipaleista leikataan reunat pois ja leipiä ladotaan tarjoilualustalle 2x3 palaa (pienempiä paloja voi laittaa puolikkaat vielä lisäksi kumpaankin suuntaan). Tällaisia leipäkerroksia on yhteensä viisi.
Kostutus on tehty Hermamarella maustetulla vedellä.

Täytteenä on kaksi erilaista seosta, joissa on mm. grilllattua broileria n 400g, smetanaa, yrttituorejuustoa, creme fraichea, majoneesia hiukan, sipulia, paprikaa sekä currya.
Pinnalla on yrttisulatejuusto (1 pkt), johon on sekoitettu mukaan turkkilaista jugurttia, smetanaa ja currykastiketta,

Kreikkalainen voileipäkakku

Tämä on saman kokoinen kuin broilerkakku eli viisi leipäkerrosta (2x3 viipaletta). Kostutus yrttiliemellä.
 
Täytteenä on kaksi erilaista jugurttipohjaista täytettä, joista toinen on kotitekoinen tsatsiki ja toisessa on mukana mm paprikaa, oliivia ja sipulia. Pinnalla on Aiolin, smetanan ja tuorejuuston sekoitus.