Tänään on vietetty pullapäivää, maukasta sellaista. Valmistin puolen litran pullataikinan, jonka toisesta puoliskosta paistoin välipalalle vaniljatäytteisiä isoja kierrepullia ja toisesta puolesta tein tämän bostonkakun.

Taikina on kaulittu taas suureksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Veitsellä levitin pintaan pehmeää leivontamargariinia, jonka päälle raastoin ½ pötköä mantelimassaa karkeaksi raasteeksi. Kaapissani oli myös aivan herkullisen mahuisia Sunmaidin suklaarusinoita, joita ripottelin reilulla kädellä mantelimassan päälle. Sen jälkeen taikina rullaksi ja paloittelu noin 5 cm leveisiin paloihin, jotka astellaan vuokaan. Hetken kohotus vielä liinan alla ja sitten voitelu kananmunalla. Päälle voi ripotella raesokeria niin halutessaan. Jäähtyneen bostonin voi koristella myös vaikkapa pikeerillä.

Vuokaan kannattaa laittaa leivinpaperi, niin bostonkakku on helppo nostaa pois vuoasta hetken jäähdyttyään. Itse paistoin bostonin pelkällä reunavuokalla. Uunin lämpötila saa olla 175 astetta.