1321710377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

9 munan kakkupohja (25-28hlö), jossa on täytteenä mansikka-persikkamousse sekä mansikkaa & persikkaa soseena. Tykästyin tähän yhdistelmään itsekin, koska on sopivasti makea, mutta kuitenkin raikas.

Moussessa n 300g mansikoita ja iso purkki sokeriliemeen säilöttyjä persikoita. Nämä soseutetaan ja otetaan osa erilleen, noin 1,5 dl (saa sipaukset kakkuväleihin moussen alle).

Vaahdotin melkein valmiiksi vaahdoksi 2 prk Valion laktoositonta kermaa ja lisäsin joukkoon n 2/3 prk laktoositonta smetanaa sekä tomusokeria ja vaniljasokeria ja vaahdotin valmiiksi. Soseuttu hedelmäsose mukaan ja liivatteiden lisäys (5 kpl). Annoin vaahdon seistä kylmässä jähmettymässä hetken aikaa ennen kakun täyttämistä.

Kostutus vaniljamaidolla ja täytteet kahteen väliin. Yön yli jääkaapissa kelmutettuna ja aamulla kermat pintaan. Pintakermaan laitoin myös mukaan smetanaa, sillä mielestäni se vie kivasti laktoosittoman kerman turhaa makeutta pois ja tuo myös hiukan erilaista rakennetta kermaan. Maustamaton tuorejuusto sopii myös hyvin.

Nimilaatan laitoin mukaan erikseen.

1321710397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onnea Maisa!

1295434442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e