Kaksi voikkarikakkua, ristiäistarjoiluja myös nämä. Voikkarikakut ovat noin tarjottimen kokoiset ja molemmissa on viisi leipäkerrosta.
Lohikakun täytteinä on mm lämminsavulohta, raejuusto-munavoita, punasipulia, kurkkuraastetta, kermaviiliä, creme fraiche'a, savulohituorejuustoa, kevätsipulia ja tilliä erilaisina yhdistelminä. Päällä kylmäsavulohi, frisee salaatti, vihreä rypäle, kevätsipulin varsia, herneenversoja
Lihakakun täytteinä maksapasteijaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, vihreä pesto, kurkkusalaattia, valko- ja ruohosipulituorejuustoja, palvikinkkua, kermaviiliä, smetanaa, majoneesia, creme fraiche, punainen paprika. Päällä ohuen ohut pippurileike, palvikinkku, frisee salaatti, juustoraaste, tomaatti, punainen paprika sekä rypäle ja persiljaa.
Kostukkeena on laiha kasvisliemi, kalakakun kostuke on lisäksi maustettu sitruunamehulla.
Kommentit