1293877507_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjassa 150g margariinia, 1 tl suolaa, n 3 dl vehnäjauhoja ja pari rkl kylmää vettä. Nypi ensin pehmennyt rasva ja jauhot sekä suola murumaiseksi, lisää lopuksi vesi, jotta taikina kiinteytyy sopivaksi.

Täytteessä on kaapista löytyneet 400g jauhelihaa, 1 pieni keltasipuli, 1 punasipuli, purjosipulia, 3 valkosipulinkynttä, fetakuutioita, pala Aura-juustoa, tuoretta basilikaa, punainen paprika, suolaa, mustapippuria, viherpippuria ja n 2 rkl omena-piparjuuri tuorejuustoa sekä punaista emmentalia pala raastettuna. Lisäksi hiukan rucolaa. (Kuullota sipulit & paprika, lisää jauheliha ja paista muruksi, lisää muita aineita maun mukaan ja tarkista suolat ja pippurit + muut höysteet omiin mieltymyksiisi sopiviksi) 

Päälle munamaito: 4 dl kermamaitoa, 3 munaa, juustoraastetta.

Paisto 175 asteessa kypsäksi, noin 45 - 55 min.