1291468442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1291468548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Noin 25 hengen kakku. Pohjassa 100g keksiä ja n 75g sulaa margariinia.

Kussakin täytekerrksessa on 4 dl kermaa, 300g sulatettua suklaata sekä 2 liivatelehteä.

* Valmista ensin pohja: murskaa keksit ja sekoita joukkoon sula rasva. Painele reunavuokaan keskelle. Jos haluat, voit tehdä tämän suoraan  tarjoilulautaselle. Reunavuoka kannattaa kelmuttaa tai käyttää apuna reunakalvoa .

* Laita kaikki 6 liivatelehteä kylmään veteen.

* Vaahdota ensimmäinen 4 dl kermaa, sulata tumma suklaa mikrossa (n 30 sek kerrallaan, sekoita välillä). Lisää suklaa kerman joukkoon. Kuumenna tilkka vahvaa kahvia, liuota siihen 2 liivakkoa ja kaada ohuena nauhana suklaakerman joukkoon. Kaada vaahto keksiopohjan päälle ja levitä.

* Valmista samalla tavalla maito- ja valkosuklaakerrokset. Kahvin tilalla voit käyttää esim Baileysiä tms tai ihan vettä.

* Anna kakun jähmettyä kylmässä mielellään yön yli.