1283169256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1283169321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syksylentsua meinaa pukata lapsille, joten keittelin kaappiin nektariinia puolukoista, mustaviinimarjoista ja mustikoista. Soseutin ja survoin, lopuksi paseerasin, jolloin siivilään jäi ainoastaan parisen desiä terveellistä "marjan kuorta". Ajattelin sitten kokeilla, mitä siitä saisi tehtyä.

Laitoin vatkaimeen noin 70g margariinia, noin 200g maustamatonta jugurttia, reilu 2dl muscovadosokeria ja sekoitin ne. Joukkoon lisäsin kolme munaa (yksitellen ja sekoitukset välissä). Lopuksi sitä marjamössöä vajaa 2 desiä, 4,5dl jauhoja, 2 tl leivinjauhetta ja 2tl vaniljasokeria.

Laitoin vuokiin ensin taikinaa puoleen väliin, sitten pala valkosuklaata ja päälle lisää taikinaa. Paisto 225 asteessa kypsiksi.

Pinnalla on vielä valkosuklaata.