1267877045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leikkaa lampaanviuluun pitkittäinen viilto. Viipaloi n 3/4 hyvin pestyä sitruunaa ja levitä viipaleet viiltoon. Ripottele väliin myös (tuoretta) oreganoa ja suolaa sekä pippuria. Jos sinulla on paistin sidontaan sopivaa lankaa, sido lampaanviulu sillä kasaan. Itse kiinnitin tikuilla viillon. Paina veitsen kärjellä pieniä viiltoja paistin pintaan ja upota sinne valkosipulin paloja (yhteensä maun mukaan noin 3-4 kynttä).

Laita lammaspaisti uunivuokaan ja kaada vuokaan myös purkillinen säilyketomaatteja, hiukan tomaattipyrettä, oreganoa, suolaa, sipaus sokeria ja kaksi laakerinlehteä. Porskottele kaiken päälle vielä hiukan oliiviöljyä.

Paista 180 asteessa paistomittarin avulla kypsäksi (noin 50-60 minuuttia/painokilo).