Uutta Vuotta otettiin vastaan ihan oman perheen kanssa rauhakseltaan. Mieli teki ruokapöytään myös laittaa täytettyjä herkkusieniä ja hyvin ne uunissakin onnistuivat.
Täyte:
sipulia silppuna
Aura-juustoa
smetanaa
herkkusientä
Herkkusienestä siis napataan pois kanta, joka pienennetään kuutioksi. Sekoita kulhossa sipulia, Aura-juustoa, sientä ja smetanaa ja laita jokaiseen sieneen täytteeksi.
Kiepauta ympärille pekoniviipale, kiinnitä cocktailtikulla.
Vinkki: En halunnut pekonirasvassa kelluva sieniä, joten taittelin vuokan pohjalle foliosta "paistoalustan", jonka uurteisiin valui turha rasva. Alusta taiteltu siis kuin "paperiviuhka" --> WWWWW
Paisto 250 asteessa n 15 min tai kunnes pekoni näyttää ympärillä rapsakalta ja hyvältä.
Kommentit