1262340371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uutta Vuotta otettiin vastaan ihan oman perheen kanssa rauhakseltaan. Mieli teki ruokapöytään myös laittaa täytettyjä herkkusieniä ja hyvin ne uunissakin onnistuivat.

Täyte:

sipulia silppuna

Aura-juustoa

smetanaa 

herkkusientä

1262340283_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herkkusienestä siis napataan pois kanta, joka pienennetään kuutioksi. Sekoita kulhossa sipulia, Aura-juustoa, sientä ja smetanaa ja laita jokaiseen sieneen täytteeksi.

Kiepauta ympärille pekoniviipale, kiinnitä cocktailtikulla.

Vinkki: En halunnut pekonirasvassa kelluva sieniä, joten taittelin vuokan pohjalle foliosta "paistoalustan", jonka uurteisiin valui turha rasva. Alusta taiteltu siis kuin "paperiviuhka" --> WWWWW

Paisto 250 asteessa n 15 min tai kunnes pekoni näyttää ympärillä rapsakalta ja hyvältä.