1258214704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

9 munan kakkupohja. Täytteinä kaksi erilaista moussea: toinen marjamousse ja toinen Omar-suklaamousse.

OMAR-SUKLAAMOUSSE: Sulata kattilassa kuumentaen kerman (n 1,5 dl) joukkoon Omareita noin puoli pussillista. Kun ovat sulaneet, nosta liemi jäähtymään. Sulata puoli levyä Fazerin Omar-suklaata. Vatkaa kermaa noin 1,5 dl ja yhdistä siihen sula suklaa. Vatkaa kylmäksi jäähtynyt Omar-kerma vaahdoksi. Yhdistä vaahdot keskenään. Jos haluat, voit pilkkoa Omareita joukkoon sattumiksi. (Tästä määrästä riittää kaiketi kahteen normikokoiseen kakkuväliin, kermaa kaikkiaan 3 dl)

1258214867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruusut kermasta pursotettu, siniset kukat sokerimassaa.