1254118515_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämäkin voikkarkakku oli ristiäisiin ja on kooltaan samaa luokkaa kuin edellä ollut lihakakku, noin 60 isoa leipäviipaletta kaikkiaan eli noin 40+ hlön kakku.

KOSTUKE: Sitruunauutteella maustettu kasvisliemi. Noin 1-1,5 rkl/leipäsiivu laskennallinen kostukkeen määrä.

TÄYTTEET: 1. ja 4. väli  smetana+kurkkuraaste+savulohitahnaa+majoneesia+tilkka kermaa+keltaista paprikaa kuutioituna, toisessa näistä lisäksi lämminsavulohta. Yhdessä välissä oli reilusti kananmunista, raejuustosta ja creme fraichesta tehtyä "munavoita" sekä hiukan kapriksia. Ja yhdessä välissä ruohosipulituorejuustoa, lämminsavulohta reilusti, creme fraichea, smetanaa ja tilliä.

KUORRUTE: Ruohosipulituorejuustoa, hiukan majoneesia ja creme fraichea. Päällä graavilohta, jättikatkarapuja (vaativat ensin keittämisen ja mautamisen) sekä rehuja erilaisia+kaprista.

1254118586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e