1249918107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Erilaisia pikapullien ohjeita löytyy paljon, tässä yksi, Juhlattaren ohjeesta muokattu versio:

4dl jauhoja

1,75dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

kourallinen hasselpähkinärouhetta (kiitos SLY :)

2 kananmunaa

2 dl kermamaitoa

100g margariinia sulatettuna

raparperia kuutioituna pieniksi kuutioiksi n 3-4 kourallista

* sekoita keskenään kuivat aineet ja pähkinärouhe, lisää raparperipalat, kermamaito, kananmunat ja jäähtynyt rasva sekoittaen esim lusikalla. Sekoita vain tasaiseksi, ei enempää.

* Nostele paperivuokiin lusikalla taikinaa ja ripottele päälle reilusti raesokeria. Paisto 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.