1242452124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on siis ihan perusohje 2,4 litran vuo'assa paistettavaan kakkuun. Itsellä käytössä Dr. Oetkerin silikonivuoka.

300g margariinia
3,75 dl sokeria
4 munaa
6,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa tai esim appelsiinimehua

* Vaahdota reilusti vaahdoksi margariini ja sokeri

* Lisää kananmunat yksitellen. Muista vatkata seos kunnolla jokaisen munan jälkeen.

* Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Lopuksi lisää valitsemasi neste.

* Ota taikinasta noin 1/4 toiseen astiaan ja lisää siihen kaakaojauhetta noin 2 tl.

* Laita vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta ja sen päälle suklaataikina. Päälimmäiseksi loput vaaleat taikinat. Ota kaksi haarukkaa ja kuvioi tiikerille raidat. Laita haarukat vuoan leveyssuunnassa vastakkain vuoan reunoja pitkin liuttaen taikinan pohjalle ja nosta keskeltä haarukat ylös. Tee kuvioita tiheästi ja tasoittele lopuksi kakun pinta.

Paista 175 asteessa noin tunnin verran alatasolla.