Jos aika on kortilla, niin tässä tosi maistuvainen ja nopea piirakka Kiitos Ripsukka ;)
1 kkp munia
1 kkp sokeria
1 kkp vehnäjauhoja
1 kkp sulaa margarinia
1 tl leivinjauhetta
* Laita kakkuvuoan pohjalle ja reunoille leivinpaperi. Lohko omenat paperin päälle ja ripottele päälle kanelia ja sokeria maun mukaan.
* Sekoita lusikalla kaikki taikinan aineet keskenään, älä vatkaa. Kaada taikina omppujen päälle ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes on kypsää.
* Kumoa kakku tarjoilulautaselle eli keikauta omenapuoli ylöspäin.
* Kuvan versiossa omenalohkojen tilalla oli omenasosetta ja taikinassa oli murskattuja Daim-paloja. Ja lautasen reunalla tietty vaniljalla maustettua kermavaahtoa :)
Kommentit