861350.jpg

Jääkaappiin oli ilmestynyt marinoitu possun grillifile, jota en halunnut grillata. Pesin marinadin pois ja kuivasin fileen.

File leikataan auki isoksi levyksi kahdella eri suuntiin kulkevilla viilloilla. Eli pitkittäin fileen päältä ensin auki 1/3 ja toiseen suuntaan viilto, jolloin aukeaa loppufile.

Täytteenä on ihan vain pelkästään kreikkalaista oliivitahnaa, keitettyä pinaattia ja hiukan kapsiksia. Juustoraastepussin loput raasteet laitoin myös täytteen päälle.

Paistelin uunissa 175 asteessa, kunnes kypsää.

Lisukkeena oli salsaperunoita. Keitetyt perunat pilkoin ja laitoin takaisin kattilaan. Päälle loraus Lidlin Kania-merkkistä salsakastiketta ja pieni loraus kermaa ja ripaus suolaa. Vähän hienonnettua persiljaa ja pippuria. Hyviä tuli, vaikka olikin ihan vain oma kokeilu :)