Nyt olisi ollut ilmeisesti kuville käyttöä. Digikuvat rompuilla lapsiperheelle tyypillisellä tavalla jossakin.  Pari kuvaa kuitenkin löysin. Täytyy ottaa tavaksi kuvata tekeleet AINA. Jos nyt niitä tänne blogiin onnistuisin laittamaan, niin olisivat sitten täälläkin muistona :)

PRINSESSAKAKKU mukailtuna. (kaksostytön 1-vuotiskakku)

Ohje taisi löytyä prisessakakkuun Kotivinkistä pari vuotta sitten. Täytteenä on jonkinlainen vaniljakreemi ja tuoreita vadelmia. Päällä siis vaalenpunaista marsipania ja MinutBlok-suklaalla koristepursotuksia. Ja jämä-marsipanista on vielä nuo ruusutkin tehty.

660678.jpg

660684.jpg

 

MANSIKKAINEN KERMAKAKKU (Kaksospojan 1v kakku)

660741.jpg

Sisällä vaniljaista kerma-rahkaa ja tuoretta mansikkaa. Koripursotusta kovasti yritin, täytyy joskus taas kokeilla uudestaan --- Kermana muuten käytän aina Floran Vispiä.

 

BARBIE-KAKKU (Tytön 5v kakku)

660755.jpg

660746.jpg

 

TAVALLINEN KERMAKAKKU

660748.jpg

Sisällä rahkakermaa, vaniljakreemiä ja persikkaa. Päällä värjättyä Vispiä & suklaarouhetta.

 

MERIROSVOLAIVA - KAKKU (synttärikakku)

661088.jpg

Kuva himpun hämärä, mutta laivan muotoinen kakku. Purje ihan paperista koristeena. Kannella Nalle-karkkeja matkustajina. Täytteenä banaania ja suklaamoussea.

PUNAINEN BARBIE-KAKKU

661092.jpg

Punaista marsipania, valkoiset koristeet tomusokeri-valkuaisesta. Lisäksi sokerihelmiä.

RISTIÄISKAKKU

661093.jpg

Parhaaseen mansikka-aikaan tietenkin mansikkakakku. Kääretorttupohjista koottu, päällä kaksi korotettua sydäntä, yksi kummallekin vauvalle :)

Voileipäkakuista en voi ottaa itselleni kunniaa...

SYNTTÄRIKAKKUJA

661099.jpg

Tavallinen vihreäpintainen prinsessakakku & hedelmäinen kermakakku. Yksöstytön 1-vuotiskakut vuodelta 2002. Ohhoh... kuinka tämä aika rientääkään :)